Pariserbøf med syltede rødløg og rødbede

Scan koden, og se opskriften på telefonen.
Gastrotools

Opskrifter fra professionelle

Forberedelse: 15 min
Tilberedning: 10 min
I alt: 25 min
Print opskrift

En pariserbøf er en dansk frokostklassiker, som hitter den dag i dag. Kombinationen af det sprøde brød, den saftige hakkebøf og tilbehøret, der tilfører både syre og sødme, kan bringe et smil frem hos de fleste. Den syltede rødbede er her erstattet med syltede rødløg og frisk rødbede i strimler.

Antal : 4 personer
personer
Ingredienser
4 skiver
lyst brød
800 g
hakket oksekød
4
skalotteløg
1
rødbede
1
peberrod
80 g
syltet rødløg
80 g
sennepspickles
4 spsk.
kapers
4
æggeblommer
1 bakke
karse
Smør og olie til stegning
Salt og peber
Hold skærmen tændt
Fremgangsmåde
Trin 1/4

Skær skorpen af brødet. Form farsen til fire flade hakkebøffer, form dem rundt om brødet, så kødet går en smule ud over kanterne. Krydr med salt og peber 

Trin 2/4

Steg pariserbøfferne i smør og olie i 2-3 minutter på brødsiden. Vend dem dernæst, og steg dem i yderligere i ca. 5-6 minutter på kødsiden.

Trin 3/4

Pil og hak skalotteløg, og riv rødbede og peberrod.

Trin 4/4

Anret pariserbøfferne på tallerkner, og fordel tilbehøret rundt om dem. Top til sidst hver pariserbøf med en æggeblomme.

Sulten efter mere?

✓ Pro-tips og guides til køkkenet

✓ Sæsonens lækreste opskrifter

✓ Eksklusive tilbud og nyheder

Ved at tilmelde dig accepterer du vores persondatapolitik og giver samtykke til markedsføring via e-mail. Afmeld når som helst.