Pariserbøf med syltede rødløg og rødbede - Gastrotools.dk

Pariserbøf med syltede rødløg og rødbede

En pariserbøf er en dansk frokostklassiker, som hitter den dag i dag. Kombinationen af det sprøde brød, den saftige hakkebøf og tilbehøret, der tilfører både syre og sødme, kan bringe et smil frem hos de fleste. Den syltede rødbede er her erstattet med syltede rødløg og frisk rødbede i strimler.

4 personer

Ingredienser

4 skiver lyst brød

800 g hakket oksekød

Smør og olie til stegning

4 skalotteløg

1 rødbede

1 peberrod

80 g syltet rødløg

80 g sennepspickles

4 spsk. kapers

4 æggeblommer

1 bakke karse

Salt og peber

Sådan gør du

Skær skorpen af brødet. Form farsen til fire flade hakkebøffer, form dem rundt om brødet, så kødet går en smule ud over kanterne. Krydr med salt og peber 

Steg pariserbøfferne i smør og olie i 2-3 minutter på brødsiden. Vend dem dernæst, og steg dem i yderligere i ca. 5-6 minutter på kødsiden.

Pil og hak skalotteløg, og riv rødbede og peberrod.

Anret pariserbøfferne på tallerkner, og fordel tilbehøret rundt om dem. Top til sidst hver pariserbøf med en æggeblomme.

Anbefalede redskaber

← Ældre indlæg Nyere indlæg →

Opskrifter

RSS
Brian Mark: Sauce Bearnaise

Brian Mark: Sauce Bearnaise

Lær at lave en fransk klassiker, sauce bearnaise. Brian Mark giver dig her sin opskrift både på selve saucen og en hjemmelavet bearnaiseessens, som skal bruges. Denne...

Læs mere
Brian Mark: Sauce Blanquette

Brian Mark: Sauce Blanquette

"Verdens nemmeste og måske mest alsidige sauce". Sådan beskriver Brian Mark sauce blanquette, som han her giver dig sin opskrift på. Saucen er lettere at...

Læs mere

Modtag tips & tricks direkte i din indbakke