Gratis levering 1-2 uger | 100 dages returret

Pariserbøf med syltede rødløg og rødbede

En pariserbøf er en dansk frokostklassiker, som hitter den dag i dag. Kombinationen af det sprøde brød, den saftige hakkebøf og tilbehøret, der tilfører både syre og sødme, kan bringe et smil frem hos de fleste. Den syltede rødbede er her erstattet med syltede rødløg og frisk rødbede i strimler.

 

4 personer

 

4 skiver lyst brød

800 g hakket oksekød

Smør og olie til stegning

4 skalotteløg

1 rødbede

1 peberrod

80 g syltet rødløg

80 g sennepspickles

4 spsk. kapers

4 æggeblommer

1 bakke karse

Salt og peber

 

Skær skorpen af brødet. Form farsen til fire flade hakkebøffer, form dem rundt om brødet, så kødet går en smule ud over kanterne. Krydr med salt og peber.

 

Steg pariserbøfferne i smør og olie i 2-3 minutter på brødsiden. Vend dem dernæst, og steg dem i yderligere i ca. 5-6 minutter på kødsiden.

 

Pil og hak skalotteløg, og riv rødbede og peberrod.

 

Anret pariserbøfferne på tallerkner, og fordel tilbehøret rundt om dem. Top til sidst hver pariserbøf med en æggeblomme.


Efterår

← Ældre indlæg Nyere indlæg →



Kommenter

Du skal acceptere vores handelsbetingelser, før du kan gå videre

Du har endnu ikke accepteret Handelsbetingelserne. Dette er nødvendigt, før du kan fortsætte.