Fjordreje roll - Gastrotools.dk

Fjordreje roll

Dansk take på amerikanernes lobster roll. Det er en opgraderet udgave af den danske hotdog, som her er med bløde briochebrød fyldt med fjordrejer, mayonnaise, purløg og forårsløg.

 

Nyd den, som den er, eller gør som amerikanerne, og læg den håndfuld saltede kartoffelchips ved siden af.

 

4 personer

 

1 bdt purløg

2 forårsløg

½ citron

250 g pillede og kogte fjordrejer

3-4 spsk god mayonnaise

4 brioche hotdogbrød

Salte kartoffelchips til servering

Salt og peber

 

Snit purløget, og sæt lidt til side til pynt. Snit forårsløgene fint, og pres citronen.

 

Bland purløg og forårsløg med mayonnaise.

 

Sæt ca. ¼ af fjordrejerne til side. Vend resten i mayonnaisen, og smag til med citronsaft, salt og peber.

 

Lun hotdogbrødene i ovnen, skær en lomme i dem, og kom fjordrejeblandingen i.

 

Læg dem med åbningen opad, og pynt med resten af fjordrejerne og purløg.

 

Nyd evt. med salt kartoffelchips.

Anbefalede redskaber

← Ældre indlæg Nyere indlæg →

Opskrifter

RSS
Kogt hummer

Kogt hummer

Det sarte og delikate kød er så fin en spise, at du ikke behøver at gøre meget andet end at lave en god kogelage og...

Læs mere
Surdejsbrød

Surdejsbrød

Surdejsbrød kan føles som en videnskab i sig selv, men det behøver ikke være så svært. Her får du en mere simpel version med lav...

Læs mere

Modtog tips & trick direkte i din indbakke