Fjordreje roll - Gastrotools.dk

Fjordreje roll

Dansk take på amerikanernes lobster roll. Det er en opgraderet udgave af den danske hotdog, som her er med bløde briochebrød fyldt med fjordrejer, mayonnaise, purløg og forårsløg.

 

Nyd den, som den er, eller gør som amerikanerne, og læg den håndfuld saltede kartoffelchips ved siden af.

 

4 personer

 

1 bdt purløg

2 forårsløg

½ citron

250 g pillede og kogte fjordrejer

3-4 spsk god mayonnaise

4 brioche hotdogbrød

Salte kartoffelchips til servering

Salt og peber

 

Snit purløget, og sæt lidt til side til pynt. Snit forårsløgene fint, og pres citronen.

 

Bland purløg og forårsløg med mayonnaise.

 

Sæt ca. ¼ af fjordrejerne til side. Vend resten i mayonnaisen, og smag til med citronsaft, salt og peber.

 

Lun hotdogbrødene i ovnen, skær en lomme i dem, og kom fjordrejeblandingen i.

 

Læg dem med åbningen opad, og pynt med resten af fjordrejerne og purløg.

 

Nyd evt. med salt kartoffelchips.

Anbefalede redskaber

← Ældre indlæg Nyere indlæg →

Opskrifter

RSS
Thomas Rodes Grillede Asparges med Birkessmør

Thomas Rodes Grillede Asparges med Birkessmør

Få Thomas Rodes opskrift på grillede asparges og broccolini: En perfekt sommerret, der både kan nydes som tilbehør eller som en lækker forret. Retten laves her...

Læs mere
Thomas Rodes Stegte Sandart med Nye Løg og Løgolie

Thomas Rodes Stegte Sandart med Nye Løg og Løgolie

Thomas Rode giver dig her en opskrift på sandart med løg i forskellige varianter - en smagfuld ret med den lyse sandart og løgene, der har...

Læs mere

Modtag tips & tricks direkte i din indbakke