BBQ-sauce

BBQ-sauce

Løft sommerens grillaftener op til næste niveau, og marinér både grisekød, kylling og oksekød i din hjemmelavede BBQ-sauce. Prøv den gerne til saftige nakkekoteletter, møre steaks, kyllingebrystfileter- eller lår samt alt inden for kategorien grillspyd. 

Ingredienser

En portion

3 dl ketchup

1 dl god æblecidereddike

½ dl low sodium soja

100 g brun farin

1 spsk Worcestershire sauce

1 tsk hvidløgspulver

1 tsk løgpulver

1 spsk paprika

1 tsk salt

1 tsk cayennepeber

Hot sauce eller chilisauce efter smag og behag

Sådan gør du

 

Bland alle ingredienserne i en lille kasserolle, og bring den op til kogepunktet. Lad den simre stille og roligt uden låg i 5 minutter. 


Afkøl, og opbevar på køl, til den skal bruges. 



← Ældre indlæg Nyere indlæg →

Opskrifter

RSS
Videoopskrift med Adam Price - Paneret Fasan med Sommergrønt

Videoopskrift med Adam Price - Paneret Fasan med Sommergrønt

"En af de største glæder ved at jage er, at når det lykkes, så har du pludselig et helt stykke vildt, du skal tilberede. Man...

Læs mere
Videoopskrift med Adam Price - Oklahoma Onion Smash Burger

Videoopskrift med Adam Price - Oklahoma Onion Smash Burger

 "Det er en kæmpe glæde at få lov at lave mad ude i naturen. Det er fantastisk at lave vildtet tæt på, hvor man jagede...

Læs mere

Modtag tips & tricks direkte i din indbakke