BBQ-sauce

Scan koden, og se opskriften på telefonen.
Gastrotools

Se flere af vores opskrifter

Forberedelse: 0 min
Tilberedning: 5 min
I alt: 5 min

Løft sommerens grillaftener op til næste niveau, og marinér både grisekød, kylling og oksekød i din hjemmelavede BBQ-sauce. Prøv den gerne til saftige nakkekoteletter, møre steaks, kyllingebrystfileter- eller lår samt alt inden for kategorien grillspyd. 

Antal
potion(er)
Ingredienser
3 dl
ketchup
1 dl
god æblecidereddike
0.5 dl
low sodium soja
100 g
brun farin
1 spsk
Worcestershire sauce
1 tsk
hvidløgspulver
1 tsk
løgpulver
1 spsk
paprika
1 tsk
salt
1 tsk
cayennepeber
Hot sauce eller chilisauce efter smag og behag
Skærm
Fremgangsmåde
Trin 1/2

Bland alle ingredienserne i en lille kasserolle, og bring den op til kogepunktet. Lad den simre stille og roligt uden låg i 5 minutter. 

Trin 2/2

Afkøl, og opbevar på køl, til den skal bruges. 

Bliv Gastro-VIP og få:

✓ Pro-tips og guides til køkkenet

✓ Sæsonens lækreste opskrifter

✓ Eklusive tilbud og nyheder

Ved at tilmelde dig accepterer du vores persondatapolitik og giver samtykke til markedsføring via e-mail. Afmeld når som helst.