BBQ-sauce - Gastrotools.dk

BBQ-sauce

Løft sommerens grillaftener op til næste niveau, og marinér både grisekød, kylling og oksekød i din hjemmelavede BBQ-sauce. Prøv den gerne til saftige nakkekoteletter, møre steaks, kyllingebrystfileter- eller lår samt alt inden for kategorien grillspyd. 

Ingredienser

En portion

3 dl ketchup

1 dl god æblecidereddike

½ dl low sodium soja

100 g brun farin

1 spsk Worcestershire sauce

1 tsk hvidløgspulver

1 tsk løgpulver

1 spsk paprika

1 tsk salt

1 tsk cayennepeber

Hot sauce eller chilisauce efter smag og behag

Sådan gør du

 

Bland alle ingredienserne i en lille kasserolle, og bring den op til kogepunktet. Lad den simre stille og roligt uden låg i 5 minutter. 


Afkøl, og opbevar på køl, til den skal bruges. 



← Ældre indlæg Nyere indlæg →

Opskrifter

RSS

Adam Price: Omelet med spinat og gedeost

Her viser tv-kok og kogebogsforfatter Adam Price dig, hvordan du laver en af de mest klassiske retter i det salte køkken; Nemlig en omelet.  Omeletten...

Læs mere

Adam Price: Cacio e pepe

I samarbejde med Adam Price får du her hans opskrift på cacio e pepe. Retten består af få ingredienser og tager ikke længere tid at...

Læs mere

Modtag tips & tricks direkte i din indbakke