BBQ-sauce

BBQ-sauce

Løft sommerens grillaftener op til næste niveau, og marinér både grisekød, kylling og oksekød i din hjemmelavede BBQ-sauce. Prøv den gerne til saftige nakkekoteletter, møre steaks, kyllingebrystfileter- eller lår samt alt inden for kategorien grillspyd. 

Ingredienser

En portion

3 dl ketchup

1 dl god æblecidereddike

½ dl low sodium soja

100 g brun farin

1 spsk Worcestershire sauce

1 tsk hvidløgspulver

1 tsk løgpulver

1 spsk paprika

1 tsk salt

1 tsk cayennepeber

Hot sauce eller chilisauce efter smag og behag

Sådan gør du

 

Bland alle ingredienserne i en lille kasserolle, og bring den op til kogepunktet. Lad den simre stille og roligt uden låg i 5 minutter. 


Afkøl, og opbevar på køl, til den skal bruges. 



← Ældre indlæg Nyere indlæg →

Opskrifter

RSS
Thomas Rodes Grillede Asparges med Birkessmør

Thomas Rodes Grillede Asparges med Birkessmør

Få Thomas Rodes opskrift på grillede asparges og broccolini: En perfekt sommerret, der både kan nydes som tilbehør eller som en lækker forret. Retten laves her...

Læs mere
Thomas Rodes Stegte Sandart med Nye Løg og Løgolie

Thomas Rodes Stegte Sandart med Nye Løg og Løgolie

Thomas Rode giver dig her en opskrift på sandart med løg i forskellige varianter - en smagfuld ret med den lyse sandart og løgene, der har...

Læs mere

Modtag tips & tricks direkte i din indbakke