Bagt æggekage med stegte cherrytomater og krydderurter - Gastrotools.dk

Bagt æggekage med stegte cherrytomater og krydderurter

En æggekage er både nem og økonomisk mad, der passer perfekt til travle hverdagsaftener, men du kan også nyde den som en lækker weekendfrokost.

Du kan tilføje et væld af lækre toppings. Her er der blandt andet brugt en ordentlig bunke cherrytomater, hvis sødme og karakter får et ekstra skub opad efter en tur i ovnen.

4 personer

Ingredienser

400 g cherrytomater

Olie

10 æg

1,25 dl mælk

1 bdt. purløg

5-6 kviste kørvel

Salt og peber

Sådan gør du

Tænd ovnen på 160 grader varmluft.

Halvér cherrytomaterne, og vend dem med olie, salt og peber. Steg dem i ovnen i ca. 40-50 minutter.

Slå æggene ud i en skål, og pisk dem sammen med mælk, salt og peber.

Varm en smule olie på en ovnfast pande, hæld æggeblandingen over, og skub forsigtigt til æggemassen, til den begynder at sætte sig. Sæt dernæst panden i ovnen i ca. 20 minutter, til æggekagen er fast i midten.

Nyd evt. æggekagen med smørristet rugbrød.

 

Anbefalede redskaber

← Ældre indlæg Nyere indlæg →

Opskrifter

RSS
Christian Puglisi: Risotto m. ramsløg og ærter

Christian Puglisi: Risotto m. ramsløg og ærter

Den klassiske risotto fås her i en grøn version med ramsløg og ærter, som både giver en smuk farve og en frisk smag sammenlignet med...

Læs mere
Christian Puglisi: Spaghetti 'ndujanara

Christian Puglisi: Spaghetti 'ndujanara

Kok og restauratør Christian F. B. Puglisi driver til daglig restauranterne Bæst og Mirabelle, som begge tager udgangspunkt i det italienske køkken. Her giver han...

Læs mere

Modtag tips & tricks direkte i din indbakke