Omelet med tomat og ost

Perfekt måltid til én, når det både skal være nærende og mættende, samtidig med at det skal gå stærkt. Omeletten her er tilsat både semi-soltørrede tomater, revet ost og friske krydderurter for at skrue helt op for smagen.

Nyd den, som den er, eller sammen med smørristet rugbrød eller blot en god salat med vinaigrette.

1 person

Ingredienser

3 æg
½ dl mælk
Smør til stegning
1 håndfuld revet hård ost, fx parmesan
50 g semi-soltørrede tomater
1 håndfuld friske urter til pynt, fx brøndkarse, kørvel og karse
Salt og peber

Redskaber

Stegepande i carbonstål eller støbejern

Evt. krydderikværn

Evt. brødkniv

Sådan gør du

Pisk æggene sammen med mælk, salt og peber.

Smelt smørret på en pande, og hæld æggemassen ud på den. Rør i den, til den begynder at sætte sig, og drys dernæst med revet ost og de semisoltørrede tomater (gem lidt til pynt). Rul omeletten sammen, anret den på en tallerken, og pynt med ekstra semi-soltørrede tomater, revet ost og friske urter.

Nyd evt. med smørristet rugbrød.

← Ældre indlæg Nyere indlæg →