Omelet med tomat og ost - Gastrotools.dk

Omelet med tomat og ost

Perfekt måltid til én, når det både skal være nærende og mættende, samtidig med at det skal gå stærkt. Omeletten her er tilsat både semi-soltørrede tomater, revet ost og friske krydderurter for at skrue helt op for smagen.

Nyd den, som den er, eller sammen med smørristet rugbrød eller blot en god salat med vinaigrette.

1 person

Ingredienser

3 æg
½ dl mælk
Smør til stegning
1 håndfuld revet hård ost, fx parmesan
50 g semi-soltørrede tomater
1 håndfuld friske urter til pynt, fx brøndkarse, kørvel og karse
Salt og peber

Sådan gør du

Pisk æggene sammen med mælk, salt og peber.

Smelt smørret på en pande, og hæld æggemassen ud på den. Rør i den, til den begynder at sætte sig, og drys dernæst med revet ost og de semisoltørrede tomater (gem lidt til pynt). Rul omeletten sammen, anret den på en tallerken, og pynt med ekstra semi-soltørrede tomater, revet ost og friske urter.

Nyd evt. med smørristet rugbrød.

Anbefalede redskaber

← Ældre indlæg Nyere indlæg →

Opskrifter

RSS
Arrabiata-sauce

Arrabiata-sauce

Pasta Arrabiata er en italiensk klassiker med pasta i en enkel tomatsauce med hvidløg, olivenolie og tørret chili. Den laves typisk med hele flåede tomater...

Læs mere
Pasta med salsiccia

Pasta med salsiccia

Nemme pastaretter er et sikkert hit, og denne her krydrede sag med salsiccia, hvidløg og chili er ingen undtagelse. Den er perfekt til dage, hvor...

Læs mere

Modtog tips & trick direkte i din indbakke