Østers med bærgranité - Gastrotools.dk

Østers med bærgranité

Østers er en fornem spise i sig selv med et par dråber citronsaft og måske et stænk Tabasco. Lidt bedre bliver de med en sherryvinaigrette. Og vil du for alvor imponere dine gæster, kan du gøre som her og toppe dem med en hjemmelavet bærgranité.

4 personer

Ingredienser

400 g røde bær, fx jordbær, ribs og hindbær
½ citron
1 dl sukker
1 dl vand
12 østers
Evt. friske urter eller blomster til pynt

Sådan gør du

Blend bærrene til en fin puré. Pres citronen.
 
Kog sukker og vand, til sukkeret er opløst. Tilsæt citronsaft og bærpuré, sigt evt., og kom massen i en fryseegnet beholder med låg.
 
Sæt beholderen i fryseren i 4-5 timer, og skrab toppen af granitéen med en gaffel.
 
Åben østers, anret granitéen oven på, og pynt evt. med friske urter eller spiselige blomster.

Anbefalede redskaber

← Ældre indlæg Nyere indlæg →

Opskrifter

RSS
Arrabiata-sauce

Arrabiata-sauce

Pasta Arrabiata er en italiensk klassiker med pasta i en enkel tomatsauce med hvidløg, olivenolie og tørret chili. Den laves typisk med hele flåede tomater...

Læs mere
Pasta med salsiccia

Pasta med salsiccia

Nemme pastaretter er et sikkert hit, og denne her krydrede sag med salsiccia, hvidløg og chili er ingen undtagelse. Den er perfekt til dage, hvor...

Læs mere

Modtog tips & trick direkte i din indbakke