Østers med bærgranité - Gastrotools.dk

Østers med bærgranité

Østers er en fornem spise i sig selv med et par dråber citronsaft og måske et stænk Tabasco. Lidt bedre bliver de med en sherryvinaigrette. Og vil du for alvor imponere dine gæster, kan du gøre som her og toppe dem med en hjemmelavet bærgranité.

4 personer

Ingredienser

400 g røde bær, fx jordbær, ribs og hindbær
½ citron
1 dl sukker
1 dl vand
12 østers
Evt. friske urter eller blomster til pynt

Sådan gør du

Blend bærrene til en fin puré. Pres citronen.
 
Kog sukker og vand, til sukkeret er opløst. Tilsæt citronsaft og bærpuré, sigt evt., og kom massen i en fryseegnet beholder med låg.
 
Sæt beholderen i fryseren i 4-5 timer, og skrab toppen af granitéen med en gaffel.
 
Åben østers, anret granitéen oven på, og pynt evt. med friske urter eller spiselige blomster.

Anbefalede redskaber

← Ældre indlæg Nyere indlæg →

Opskrifter

RSS
Surdejsbrød

Surdejsbrød

Surdejsbrød kan føles som en videnskab i sig selv, men det behøver ikke være så svært. Her får du en mere simpel version med lav...

Læs mere
Pizza med parmaskinke, burrata og pesto

Pizza med parmaskinke, burrata og pesto

Salt parmaskinke, cremet burrata og frisk pesto går man aldrig galt i byen med. Her fungerer det også helt fantastisk med bunden af tomatsauce og...

Læs mere

Modtog tips & trick direkte i din indbakke