Hvilket stål er skarpest? - Gastrotools.dk

Hvilket stål er skarpest?

Er du i tvivl om forskellen på VG10-stål og det stål, som de fleste vestlige knive fremstilles af? Vi guider dig!

De fleste køkkenknive fremstilles af et stykke stål, som typisk har en hårdhed på omkring 54-55 HRC på Rockwell-skalaen.

VG10 kernestål

Køkkenknive af VG10-stål er blevet meget populære, fordi de kræver mindre vedligeholdelse end andre japanske ståltyper grundet dets rustfri egenskaber. Med en køkkenkniv af VG10-stål skal du ikke bekymre dig for, om kniven bliver sløv eller rusten. 

Knivene har typisk en hårdhed på 60-62 HRC på Rockwell-skalaen og er således markant skarpere end typiske køkkenknive.

Vores anbefaling

Leder du efter en køkkenkniv, som er robust, skarp og kræver minimal vedligeholdelse, så se vores udvalg af køkkenknive. Med sådan en kniv får du meget for pengene.

← Ældre indlæg Nyere indlæg →

Guides

RSS
Bag produktionen og designet: Forklæde i hør

Bag produktionen og designet: Forklæde i hør

Hvordan bliver et forklæde produceret?  Kom med en tur til det nordlige Frankrig, hvor vi producerer vores hørforklæder, på en fabrik med mere end 150 års...

Læs mere
Pleje af egetræsskærebrætter

Pleje af egetræsskærebrætter

En af de største fordele ved et skærebræt i egetræ er, at det holder i mange år, hvis du passer ordentligt på det. Derfor er...

Læs mere

Modtog tips & trick direkte i din indbakke