Omtale
Mandesager
Gastrotools forener dansk design med japansk håndværk
"Det rigtige værktøj til den rigtige opgave er essentielt for at opnå succes, og når det kommer til tjansen i køkkenet, leverer Gastrotools knivskarpt værktøj, der skærer helt ind til kernen af gastronomien. Kort fortalt: Det er møglækre knive, der gør det både sjovere og mere effektivt at lave mad."
Euroman
Færre men bedre værktøjer i køkkenet
"Solidt køkkengrej, som gør madlavningen sjovere
Det er køkkenknivene i 67 lag stål, som først og fremmest er synonym med det danske køkkenbrand. Men Gastrotools leverer også kogegrej i støbejern og bløde læderforklæder, som redder din pæne skjorte fra fedtstænk og rødvin.
Og så finder du naturligvis alle de små men vigtige redskaber som madpincetten, skrælleren og skærebrættet – alle i et tidløst design og kompromisløs kvalitet."
Mandekogebogen
Kvalitetsknive til hverdagskøkkenet
"Kvalitet og overkommelige priser mødes i en herlig samhørighed, hvor man rækker op efter japansk skarphed og stålets hårdhed fra de dyrere luftlag, men trækker dem ned på et niveau, hvor den almene amatørkok kan lege med - men det topkokke leger også med. Alt fra fra Brian Mark Hansen fra Søllerød Kro til Thomas Rode."
Køkkenchef Dragsholm slot
Jeppe foldager
Jeppe Foldager startede sin gastronomiske karriere som kok på kongeskibet Dannebrog og har sidenhen arbejdet i mange af landets mest anerkendte restauranter.
Han har blandt andet arbejdet som souschef på Søllerød Kro, samt været køkkenchef på Alberto K og Restaurant Kanalen. Jeppe Foldager har deltaget i Bocuse d´Or og kommet på podiet af flere omgange, herunder vundet en sølvmedalje i 2013.
Siden 2020 har Jeppe Foldager arbejdet som køkkenchef på det Michelin stjernede Dragsholm Slot.
Thomas Rode
Tidl. Michelin-kok
”Hold k*ft den er skarp. Det her er måske den skarpeste kniv, jeg nogensinde har brugt”
Brian Mark Hansen
Køkkenchef, Søllerød Kro
”Den er skarp som et samuraisværd”
Dak Wichangoen
Dommer i Masterchef
"Jeg synes at Gastrotools køkkenværktøj er genialt"
Jacob Jørgsholm
Køkkenchef, Restaurant Lola
“Skarpe knive er alfa og omega”