Gratis levering 1-3 hverdage

KOK OG KOK IMELLEM - Sæson 2
EN GASTRONOMISK PODCAST

Lyt med nedenfor, når Rode inviterer nogle af sine kokkevenner på en sludder om deres liv, karriere og færden som kokke i den allerøverste top af dansk gastronomi.

Mette Søberg

Head of Research & Development - Noma

Hvem står egentlig bag ved de retter som opnår at komme på menuen på noma, og som gastronomer og foodies over hele verden falder på røven over. Rene Redzepi svinger naturligvis taktstokken, men det er gæsten i denne episode Mette Søberg der hver morgen ifører sig tænkehatten og fører en kombination af René og hendes egne tanker ud i livet og på tallerknen, som Head of Research & Development på restaurant noma, en af verdens absolut førende restauranter. Hør med og oplev hvad er sker under kasketten på en af de mest interessante kokke i Danmark.

FRANCIS CARDENAU

TIDL. chefkok på restaurant Kommandanten

Ganske få kokke har været aktive som kokke, lige så længe som vores alle sammens Francis og endnu færre er kendt og måske vigtigere endnu har anerkendt at alting har sin pris og sine konsekvenser og at der i den grad er en bagside af de guldmedaljer man gennem et langt og stenhårdt kokkelive kæmper så hårdt for. Heldigvis kan Francis berige os med endnu flere af de fantastiske oplevelser, som kun er undt dem der kæmper for at gøre en forskel.  Snyd ikke dig selv for denne super inspirerende episode, med en af landets mest inspirerende kokke, nemlig Francis Cardenau.