Ring til os på: +45 28 19 80 64

Firmajulegaver

Forkæl dine medarbejdere med et kvalitetsprodukt fra vores sortiment.

Firmajulegaver

Gaver af kvalitet

Forkæl dine medarbejdere med en kvalitetetsjulegaver fra Gastrotools. Vi sammensætter gavepakker med produkter fra hele vores sortiment, så I får en unik gave til medarbejderne i jeres virksomhed.

Gaverne kan leveres i vores rustikke mulepose, som modtageren kan genbruge til diverse indkøb.

Vores gaveløsninger

Gaver med mening

Din virksomhed kan være med til at donerer 16 måltider til gadens mest udsatte for hver kniv I køber, samtidig med at gaven glæder jeres medarbejdere. Kniven koster 800 kr. ex. moms. og er kun lavet i 250 eksemplarer.

Sammensæt en gavepakke fra vores sortiment

Vi hjælper gerne med at sammensætte en komplet gavepakke til jeres medarbejdere. Produkter fra hele vores sortiment kan sammensættes, så jeres medarbejdere kan glædes med en unik gave.

"Vælg selv" portal

Med vores "vælg selv" portal, kan dine medarbejdere selv logge ind og vælge deres julegave. I samarbejde med os, udvælger vi indholdet på portalen så i selv kan sætte jeres personlige aftryk på løsningen.

Mere end bare end gave

Én kniv - 16 måltider

Din virksomhed kan være med til at donerer 16 måltider til gadens mest udsatte, samtidig med at gaven glæder jeres medarbejdere. Kniven koster 800 kr. ex. moms.

I samarbejde med JunkFood har vi udviklet en "Limited Edition" kniv i 250 eksemplarer. Alt overskuddet fra salget af kniven går ubeskåret til måltider til gadens folk.

Kniven adskiller sig fra resten af vores produkter med et matpoleret knivblad med et enkelt mønster og et skæfte i valnød, hvilket gør kniven behagelig i hånden og giver et eksklusivt udtryk.

Læs mere

Udfyld formularen og bliv kontaktet i dag

Vi ringer til dig npr du udfylder formularen, så vi kan hjælpe jer med at finde den rigtige gave.