Erhverv

Køkkenværktøj til erhverv

Er I en restaurant med behov for køkkenudstyr? En virksomhed på udkig efter firmagaver? Eller noget helt trejde? Med Gastrotools erhverv giver vi mulighed for at købe vores produkter i større kvantiteter til fordelagtige priser.

Vi vejleder og arbejder sammen med jer og skaber en skræddersyet løsning, hvor vi tager højde for netop jeres behov. Gennem vores erhvervsordning leverer vi køkkenværktøj til professionelle køkkener, firmagaver og meget mere.

Professionel kvalitet til professionelle

Vores køkkenværktøj er lavet i den højeste kvalitet, i markedets bedste materialer. Vores produkter bruges i professionelle køkkener i hele norden og anbefales flittigt af nogle af branchens dygtigste kokke. Holdbarheden af vores køkkenværktøj bliver dagligt sat på prøve i de mest krævende Michelinkøkkener.

 

Vores produkter er designet til at holde hele livet og produceres kun i de højeste kvalitets materialer. Eksempelvis laves vores køkkenknive i 67-lags japansk stål, hvilket gør knivene markant hårdere og skarpere end andre køkkenknive.

Perfekt som firmagave

I Danmark er der meget bestemte regler for hvor stor værdi medarbejdere skattefrit må modtage gaver for. Vi arbejder sammen med jer for at sikre at gaverne holder sig inden for den tilladte værdi, og vi finder sammen de mest fordelagtige produkter eller produktkombinationer. Vi kan sågar også tilbyde jeres medarbejdere, selv at vælge de produkter de vil have i gave eller vælge mellem forskellige pakker af køkkenværktøj.

Et bredt sortiment

Vores sortiment af køkkenværktøj er bestående af køkkenknive, gryder og pander, læderforklæder, knivmagneter, skærebrædder og andet tilbehør. Vores produkter dækker størstedelen af behov i både hjemmekøkkenet såvel som det professionelle køkken. Vores produkter er designet til at blive brugt sammen og med flere af vores produkter i

Kontakt os og hør hvad vi kan tilbyde