Gastrotools x Copenhagen Cooking
Tilbageblik på Københavns madfestival
Fredag d. 15. august
Fredagsbar med Gastrotools
Vi fyrede op under stegepladerne, serverede frisklavede toasts og langede kolde øl over disken på festivalens første dag.
Lørdag d. 16. august
Sådan blev Brian Mark verdens bedste kok
I 2023 vandt Brian Mark Hansen Bocuse d’Or – den mest prestigefyldte konkurrence inden for kokkefaget. På festivalspladsen fik folk hele historien om, hvordan Brian Mark opnåede titlen, som mange uden at blinke ville kalde “verdens bedste kok”.
Søndag d. 17. august
I køkkenet med Adam Price og Gastrotools
Adam Price stod i køkkenet, hvor han både delte ud af både smagsprøver og gode tips og tricks til madlavningen.
Søndag d. 17. august
Workshop: Lav din egen chiliolie
Vores workshop i samarbejde med Goose Deli blev hurtigt udsolgt. Her lærte folk at lave en hjemmelavet chiliolie og fik resultatet med hjem.
Fredag og lørdag
Markedsstand
Både fredag og lørdag havde vi en markedsstand åben, hvor folk kunne se sortimentet og få sig en god snak om grej med en af vores produkteksperter.