Gastrotools x Copenhagen Cooking

Tilbageblik på Københavns madfestival

Fredag d. 15. august

Fredagsbar med Gastrotools

Vi fyrede op under stegepladerne, serverede frisklavede toasts og langede kolde øl over disken på festivalens første dag.

Lørdag d. 16. august

Sådan blev Brian Mark verdens bedste kok

I 2023 vandt Brian Mark Hansen Bocuse d’Or – den mest prestigefyldte konkurrence inden for kokkefaget. På festivalspladsen fik folk hele historien om, hvordan Brian Mark opnåede titlen, som mange uden at blinke ville kalde “verdens bedste kok”.

Søndag d. 17. august

I køkkenet med Adam Price og Gastrotools

Adam Price stod i køkkenet, hvor han både delte ud af både smagsprøver og gode tips og tricks til madlavningen.

Søndag d. 17. august

Workshop: Lav din egen chiliolie

Vores workshop i samarbejde med Goose Deli blev hurtigt udsolgt. Her lærte folk at lave en hjemmelavet chiliolie og fik resultatet med hjem.

Fredag og lørdag

Markedsstand

Både fredag og lørdag havde vi en markedsstand åben, hvor folk kunne se sortimentet og få sig en god snak om grej med en af vores produkteksperter.