Bag designet og produktionen: Gryder og pander i rustfrit stål

Bag designet og produktionen: Gryder og pander i rustfrit stål

Kogegrej i rustfrit stål har altid været førende i det professionelle køkken - og det er der en helt særlig årsag til. 

Denne konstruktion er nemlig kendt for en utrolig holdbarhed og alsidighed, kendt for at være nemt at rengøre og ikke mindst kendt for den ultimative varmefordeling og temperaturkontrol

Men hvad gør selve 5-ply konstruktionen så unik, og hvordan bliver det produceret?

Konstrueret i 5 lag metal

Du har sikkert stødt på begrebet '5-ply' før. En betegnelse, som henviser til gryder og pander med en stærk konstruktion i 5 lag metal. Her får du et overblik over, hvad de forskellige lag består af, og hvordan de bidrager til konstruktionens egenskaber. 

De 5 lag: 

Det inderste lag består af materialet SS304, som er karakteristisk ved at være utrolig rustfrit, meget holdbart og slidstærkt.

Det andet og fjerde lag består af ren aluminium 1050. Disse lag har både til formål at binde aluminiumkernen med det rustfrie stål - men giver også konstruktionen mere styrke og bedre varmefordeling end ved 3-ply konstruktioner. 

Det midterste lag udgør kernen i konstruktionen, som består af en aliminium 3003 legering. Denne indeholder, udover aluminium, også mangan og magnesium, hvilket gør kernen super stærk og giver en sublim varmeledning. 

Det yderste lag består af SS430, som er holdbart og slidstærkt. Derudover er dette lag magnetisk, hvilket gør, at konstruktionen er kompatibel med induktion. 

Alt i alt resulterer 5-ply konstruktionen i gryder og pander med en utrolig holdbarhed, varmeledning og varmekontrol - fordeler varmen jævnt og gør rengøringen til en leg. 

Made in Italy

Udover den unikke konstruktion i denne 5-ply serie, er vores gryder og pander håndlavet lidt ude for byen como, på et lille familieejet værksted, med 130+ års erfaring - for at sikre dig gryder og pander i allerhøjeste kvalitet. 

Hver enkelt gryde og pande er produceret med præcision, som sikrer at de både kan overleve i det profesionelle køkken, og samtidig give din madlavning en ekstra dimension i hverdagen. 

Samtidig er panden udstyret med et ergonomisk Cool-Grip håndtag, der er behageligt at gribe om. Håndtaget er støbt i rustfrit stål med en rund bund og en uddybning til tommelfingeren, hvilket resulterer i en behagelig og kølig berøring, selv ved høje stegetemperaturer.

Udforsk gryder og pander i rustfrit stål her→

← Ældre indlæg Nyere indlæg →

Guides

RSS
Mød producenten bag vores italienske kogegrej

Mød producenten bag vores italienske kogegrej

Kogegrej i både carbonstål og rustfrit stål har altid været førende i det professionelle køkken - og det er der en helt særlig årsag til....

Læs mere
5 ting du skal bruge for at lave mad over bål

5 ting du skal bruge for at lave mad over bål

Der er få ting, der slår følelsen af udendørs madlavning i de varme sommermåneder, især når det foregår over åben ild. Uanset om du er...

Læs mere

Modtog tips & trick direkte i din indbakke