Stilhed før stormen

EPISODE

Jacob Jørgsholm er en god ven af huset. Autodidakt kok og succesfuld iværksætter. Ligesom Jacob har vi i Gastrotools været på en utrolig rejse i de seneste år - og samtidigt haft fornøjelsen af at følge Jacob fra sidelinjen. Derfor var det helt oplagt for os at støtte Jacob og teamet i dette dokumentariske TV-format, hvor du som seer kommer med bag kulissen - hele vejen fra nedlukningen af den lille restaurant på Nørrebro til genopbygningen af den nye store restaurant i København K. Der skal træffes mange vigtige beslutninger, ansættes personale, udvikles menu, indrettes og en masse andet - men tiden arbejder imod Jacob og teamet. Glæd dig til fire spændende, underholdende og ærlige episoder i selskab med Jacob Jørgsholm. Støttet og præsenteret i samarbejde med alle os fra Gastrotools.

20-retters menu & sidste service på Nørrebro

EPISODE 2

Vi skal finde den perfekte fiskeret til menukortet, og dagen efter har vi den helt store generalprøve, nemlig en 20-retters tasting menu for vores stamgæster. Det er vores sidste service nogensinde på den gamle Feed Bistro, og vi skal teste hele det nye menukort. Som altid kører det i højt tempo og er ikke uden udfordringer.

10 dage til åbning

EPISODE 3

Jacob og teamet nærmer sig åbningen af den nye restaurant med hastige skridt. Se episode 3 af denne serie, hvor vi følger Jacob Jørgsholm helt tæt i nedlukningen og genopbygningen af restauranten Feed. Du møder også Jacobs to brødre, som har fået nøglerne til den nye Wagyu-butik.

Sidste chance inden åbning

EPISODE 4

Jacob og teamet finetuner menukortet og afholder smagning for hele personalet. Han genforenes med sin kone og søn, som han ikke har set i 6 uger. Der er få dage til åbning. Se episode 4 ud af 5 af vores dokumentarserie.

Vanvittig åbning

EPISODE 5

Alt kulminerer efter seks ugers benhårdt arbejde. I dette afsnit står den på fuck-ups, succes, glæde, gråd og ekstrem træthed, når Jacob og teamet i fællesskab gør alt hvad de kan, for at nå det hele inden prøvemiddag, reception og fuldt-booket åbningsaften.