Black Friday 2020

Kom til Black Friday 2020 hos Gastrotools. Vi fejrer denne dag med årets skarpeste priser. 

Tilmeld dig vores V.I.P listen og få besked og adgang før alle andre

 


Ved tilmeldelse til vores Black Friday V.I.P-liste, kommer du på vores nyhedsbrev. Intet SPAM - Du kan nemt afmelde dig efterfølgende. 

Tilbudene gælder kun i 24 timer - Eller så længe lager haves

Tilbuddene gælder kun denne ene dag, og kun så længe lager haves. Sidste år oplevede vi en ekstrem efterspørgsel på denne dag, hvorfor du bør bestille i god tid, hvis du vil være sikker på at få årets bedste priser.

Sidste år oplevede vi en ekstrem efterspørgsel

Flere af vores mest populære produkter gik udsolgt efter blot få timer sidste år. Derfor anbefaler vi stærkt, at følger med på vores nyhedsbrev. Tilmeld dig vores V.I.P-liste herover - Så har du rigtige gode chancer for at komme forrest i køen. 

Vi betaler fragten - også på Black Friday

Vi tilbyder gratis levering af alle ordre på Black Friday, med levering af GLS eller PostNord. Levering sker normalt inden for 1-2 hverdage, men yderligere forsinkelse kan ske som følge af de mange ordrer på denne særlige dag.

Unik mulighed for at opgradere dit køkkenværktøj til de bedste priser

Vi kan ikke leve af rabatter, derfor er det også en yderst sjældenhed, at kunne købe vores produkter til nedsatte priser. Det er en unik mulighed for at opgradere dit køkkenværktøj til årets skarpeste priser.

 

 

Hele året har vores kunder fortalt hvad de synes om os på Trustpilot 

Du skal acceptere vores handelsbetingelser, før du kan gå videre

Du har endnu ikke accepteret Handelsbetingelserne. Dette er nødvendigt, før du kan fortsætte.