Stegte poussiner med urter og citron - Gastrotools.dk

Stegte poussiner med urter og citron

Poussiner er blot små kyllinger, som ser festlige ud serveret hele. Beregn én poussin til en sulten voksen, og nyd dem eksempelvis med ovnstegte kartofler eller pomfritter samt en grøn salat.

2 personer

Ingredienser

1 håndfuld blandede urter, fx salvie, rosmarin, timian og persille
50 g blødt smør
½ økologisk citron
2 poussiner
Kødsnor
Salt og peber

Sådan gør du

Pluk og hak urterne, og bland dem med smør, salt og peber.

Halvér citronen.

Gnid urtesmørret indvendigt og udvendigt på poussinerne. Skær citronen i både, og kom en citronbåd i hver poussin, Bind evt. benene sammen med kødsnor.

Læg poussinerne i et lille ovnfast fad, og steg dem i ovnen i ca. 40 minutter ved 180 grader varmluft/200 grader alm. ovn, til poussinerne er gennemstegte.

Anbefalede redskaber

← Ældre indlæg Nyere indlæg →

Opskrifter

RSS
Kogt hummer

Kogt hummer

Det sarte og delikate kød er så fin en spise, at du ikke behøver at gøre meget andet end at lave en god kogelage og...

Læs mere
Surdejsbrød

Surdejsbrød

Surdejsbrød kan føles som en videnskab i sig selv, men det behøver ikke være så svært. Her får du en mere simpel version med lav...

Læs mere

Modtog tips & trick direkte i din indbakke