Pizza med parmaskinke, burrata og pesto

Pizza med parmaskinke, burrata og pesto

Salt parmaskinke, cremet burrata og frisk pesto går man aldrig galt i byen med. Her fungerer det også helt fantastisk med bunden af tomatsauce og mozzarella, som er typisk for en klassisk pizza.

Hvis du vil, kan du prøve forskellige typer skinke eller måske prøve med en valnøddepesto i stedet - variationer er mange, så det er bare med at komme i gang og finde din favorit.

Ingredienser

Til fire pizzaer

Sådan gør du 

Fordel pizzasaucen på pizzabunden, og fordel mozzarellaen ovenpå.

Bag pizzaen på bagestål, til bunden er sprød og har brune pletter på kanten.

Fordel parmaskinken på den lune pizza, men lad midten være fri.

Halver din burrata, og læg en halvdel på den tomme plads i midten.

Fordel pesto rundt på pizzaen og pynt med basilikum.

Server med det samme.

← Ældre indlæg Nyere indlæg →

Opskrifter

RSS
Kogt hummer

Kogt hummer

Det sarte og delikate kød er så fin en spise, at du ikke behøver at gøre meget andet end at lave en god kogelage og...

Læs mere
Surdejsbrød

Surdejsbrød

Surdejsbrød kan føles som en videnskab i sig selv, men det behøver ikke være så svært. Her får du en mere simpel version med lav...

Læs mere

Modtog tips & trick direkte i din indbakke