Omelet med tomat og ost - Gastrotools.dk

Omelet med tomat og ost

Perfekt måltid til én, når det både skal være nærende og mættende, samtidig med at det skal gå stærkt. Omeletten her er tilsat både semi-soltørrede tomater, revet ost og friske krydderurter for at skrue helt op for smagen.

Nyd den, som den er, eller sammen med smørristet rugbrød eller blot en god salat med vinaigrette.

1 person

Ingredienser

3 æg
½ dl mælk
Smør til stegning
1 håndfuld revet hård ost, fx parmesan
50 g semi-soltørrede tomater
1 håndfuld friske urter til pynt, fx brøndkarse, kørvel og karse
Salt og peber

Sådan gør du

Pisk æggene sammen med mælk, salt og peber.

Smelt smørret på en pande, og hæld æggemassen ud på den. Rør i den, til den begynder at sætte sig, og drys dernæst med revet ost og de semisoltørrede tomater (gem lidt til pynt). Rul omeletten sammen, anret den på en tallerken, og pynt med ekstra semi-soltørrede tomater, revet ost og friske urter.

Nyd evt. med smørristet rugbrød.

Anbefalede redskaber

← Ældre indlæg Nyere indlæg →

Opskrifter

RSS
Kogt hummer

Kogt hummer

Det sarte og delikate kød er så fin en spise, at du ikke behøver at gøre meget andet end at lave en god kogelage og...

Læs mere
Surdejsbrød

Surdejsbrød

Surdejsbrød kan føles som en videnskab i sig selv, men det behøver ikke være så svært. Her får du en mere simpel version med lav...

Læs mere

Modtog tips & trick direkte i din indbakke