Grønne asparges med olivenolie, citronskal og parmesan

Grønne asparges med olivenolie, citronskal og parmesan

Her kommer en lille og let grønsagsret, som passer perfekt som tilbehør, når der er italiensk mad på menuen. Er lysten til det, kan du drysse lidt hakkede krydderurter over ved servering.

4 personer

Ingredienser

1 bdt. grønne asparges
1 lille økologisk citron
10 g parmesan
Olivenolie
Salt og peber

Sådan gør du

Trim asparges, og skræl eventuelt stænglerne.

Riv citronskal og parmesan fint.

Steg asparges i olivenolie, til de tager farve, og krydr med salt og peber.

Top med citronskal og parmesan ved servering.

← Ældre indlæg Nyere indlæg →

Opskrifter

RSS
Kogt hummer

Kogt hummer

Det sarte og delikate kød er så fin en spise, at du ikke behøver at gøre meget andet end at lave en god kogelage og...

Læs mere
Surdejsbrød

Surdejsbrød

Surdejsbrød kan føles som en videnskab i sig selv, men det behøver ikke være så svært. Her får du en mere simpel version med lav...

Læs mere

Modtog tips & trick direkte i din indbakke