Arrabiata-sauce

Arrabiata-sauce

Pasta Arrabiata er en italiensk klassiker med pasta i en enkel tomatsauce med hvidløg, olivenolie og tørret chili. Den laves typisk med hele flåede tomater for maksimal smag. Lav gerne en stor portion, nu du er i gang, og gem rester i små bøtter i fryseren. 

Ingredienser

6 personer

6 fed hvidløg

0,75 dl olivenolie

1-2 tsk. chiliflager

3 ds. flåede tomater

3 spsk. tomatpuré

1 håndfuld basilikum

1 nip sukker

Salt og peber

Sådan gør du

Pil og hak hvidløg. Varm olivenolie i en gryde, tilsæt hvidløg og chiliflager, og sautér i 1 minut, uden at det tager farve.

Tilsæt flåede tomater og tomatpuré, bring gryden i kog, og lad den simre i 30 minutter. Knus tomaterne med en grydeske undervejs. 

Pluk og hak basilikum, og vend den i saucen. Smag til med sukker, salt og peber. 

Sérver med pasta og revet parmesan.  

← Ældre indlæg Nyere indlæg →

Opskrifter

RSS
Kogt hummer

Kogt hummer

Det sarte og delikate kød er så fin en spise, at du ikke behøver at gøre meget andet end at lave en god kogelage og...

Læs mere
Surdejsbrød

Surdejsbrød

Surdejsbrød kan føles som en videnskab i sig selv, men det behøver ikke være så svært. Her får du en mere simpel version med lav...

Læs mere

Modtog tips & trick direkte i din indbakke