Rejer med hvidløg, chorizo og timian - Gastrotools.dk

Rejer med hvidløg, chorizo og timian

Lynhurtige at lave, men fuld smæk på smagen. De her rejer med spansk inspiration er fremragende som en del af det delemåltid med flere små retter. Brug så vidt muligt en blød chorizo. Kan du ikke skaffe sådan én, kan du dog også bruge den mere hårde version, man finder i de fleste supermarkeder. I så fald fjernes skindet, og chorizoen skæres i tynde skiver.

4 personer

Ingredienser

400 g store rejer
6 fed hvidløg
3-4 kviste timian
1 dl olivenolie
75 g blød chorizo
Olivenolie
Peber

Sådan gør du

Pil rejerne, og fjern tarmstrengen. Pil og hak hvidløgene, og pluk timianbladene. Kom alle tre dele i en skål, og lad dem marinere et par timer.

Pil imens chorizofarsen ud af pølseskinet, og del det i små stykker.

Steg det i en smule olivenolie på en pande, til det begynder at tage farve. Kom nu rejerne ved, og steg videre i et par minutter, til rejerne er gennemstegte. Krydr med peber.

Nyd med godt brød.

Anbefalede redskaber

← Ældre indlæg Nyere indlæg →

Opskrifter

RSS
Kogt hummer

Kogt hummer

Det sarte og delikate kød er så fin en spise, at du ikke behøver at gøre meget andet end at lave en god kogelage og...

Læs mere
Surdejsbrød

Surdejsbrød

Surdejsbrød kan føles som en videnskab i sig selv, men det behøver ikke være så svært. Her får du en mere simpel version med lav...

Læs mere

Modtog tips & trick direkte i din indbakke