Pariserbøf med syltede rødløg og rødbede - Gastrotools.dk

Pariserbøf med syltede rødløg og rødbede

En pariserbøf er en dansk frokostklassiker, som hitter den dag i dag. Kombinationen af det sprøde brød, den saftige hakkebøf og tilbehøret, der tilfører både syre og sødme, kan bringe et smil frem hos de fleste. Den syltede rødbede er her erstattet med syltede rødløg og frisk rødbede i strimler.

4 personer

Ingredienser

4 skiver lyst brød

800 g hakket oksekød

Smør og olie til stegning

4 skalotteløg

1 rødbede

1 peberrod

80 g syltet rødløg

80 g sennepspickles

4 spsk. kapers

4 æggeblommer

1 bakke karse

Salt og peber

Sådan gør du

Skær skorpen af brødet. Form farsen til fire flade hakkebøffer, form dem rundt om brødet, så kødet går en smule ud over kanterne. Krydr med salt og peber 

Steg pariserbøfferne i smør og olie i 2-3 minutter på brødsiden. Vend dem dernæst, og steg dem i yderligere i ca. 5-6 minutter på kødsiden.

Pil og hak skalotteløg, og riv rødbede og peberrod.

Anret pariserbøfferne på tallerkner, og fordel tilbehøret rundt om dem. Top til sidst hver pariserbøf med en æggeblomme.

Anbefalede redskaber

← Ældre indlæg Nyere indlæg →

Opskrifter

RSS
Kogt hummer

Kogt hummer

Det sarte og delikate kød er så fin en spise, at du ikke behøver at gøre meget andet end at lave en god kogelage og...

Læs mere
Surdejsbrød

Surdejsbrød

Surdejsbrød kan føles som en videnskab i sig selv, men det behøver ikke være så svært. Her får du en mere simpel version med lav...

Læs mere

Modtog tips & trick direkte i din indbakke