PRE-ACCESS

Black Week 2022

Se videoen, og få en smagsprøve

Det skal du vide inden Black Week starter

BONUS TIL DE FØRSTE 100 TIL PRE-ACCESS

Til Pre-Access tilbyder vi unikke bonusser til de 100 første kunder. Sidste år var bonusserne udsolgt efter 15 minutter. Tilmeld dig Pre-Access, og vær klar når vi starter søndag d. 20. november kl. 9.00!

OP TIL 40% RABAT PÅ KØKKENVÆRKTØJ

Vores priser bliver ikke skarpere end til Black Week. Ønsker du derfor at gøre årets absolut skarpeste køb på godt køkkenværktøj, så tilmeld dig Pre-Access og slå til d. 20. november.

UNIK ADGANG 24 TIMER FØR ALLE ANDRE

Vi skyder Black Week i gang og giver unik adgang i 24 timer kun til dig som tilmelder sig vores Pre-Access. Vi har lavet en masse ekstra skarpe tilbud som du kan få glæde af hvis du tilmelder dig Pre-Access.

Black Week 2022 starter officielt den 21. november kl. 9 og slutter den 27. november kl. 23:59.

Men du kan tilmelde dig Pre-Access og få adgang til tilbudende allerede fra den 20. november kl. 9.

Alle varer købt under Black Week, kan returneres t.o.m. 15. januar 2023.

VI BETALER FRAGTEN - OGSÅ I BLACK WEEK

Vi tilbyder gratis levering af alle ordre i Black Week, med levering af GLS. Levering sker normalt inden for 1-2 hverdage, men yderligere forsinkelse kan ske som følge af de mange ordrer.

UNIK MULIGHED FOR AT OPGRADERE DIT KØKKENVÆRKTØJ TIL DE BEDSTE PRISER

Vi kan ikke leve af rabatter, derfor er det også en yderst sjældenhed, at kunne købe vores produkter til nedsatte priser. Det er en unik mulighed for at opgradere dit køkkenværktøj til årets skarpeste priser.

SIDSTE ÅR OPLEVEDE VI EN EKSTREM EFTERSPØRGSEL

Flere af vores mest populære produkter gik udsolgt efter blot få timer sidste år. Derfor anbefaler vi stærkt, at følger med på vores nyhedsbrev. Tilmeld dig vores Pre-Access herover - Så er du blandt de første som får besked.