Gratis levering til døren 1-3 hverdage

Innovative smedeteknologier og avancerede materialer

Ekstrem skarphed og styrke kendetegner køkkenknivene fra Gastrotools. Hver enkelte kniv smedes med fokus på æstetisk skønhed og ultimativ styrke. Stolte smedetraditioner kombineret med innovativ teknologi og enestående japanske ståltyper skaber forudsætningerne for den ultimative køkkenkniv. Køkkenknive for livet.

 

Certificeret japansk stål

Performance-serien produceres af certificeret japansk stål af højeste kvalitet. Japansk stål har en enestående ydeevne og en hårdhed, som gør det muligt at smede tyndere og skarpere knivblade.

Innovative smedeteknikker

Performance-serien er karakteriseret ved smukke florale mønstre i knivbladet. Mønstrene fremtræder som resultat af stolte smedeteknikker kombineret med innovative og moderne teknologier.

Unik Mineralsammensætning

Et højt indhold af carbon og kobolt gør stålet ekstremt stærkt, holdbart og hårdt. Chrom og molybdæn modvirker korrosion og kemisk påvirkning. Resultatet er enestående skarphed og holdbarhed.

Stærke Skæftematerialer

Skæfterne i Performance-serien er udført i G10. G10 er et avanceret kompositmateriale produceret af mange lag glasfiber og harpiks, som gør materialet ekstremt stærkt, hygiejnisk og holdbart.