✓ Gratis levering ✓ Julegaver byttes frem til d. 15. januar ✓ Sikker e-handel

Innovative smedeteknologier og avancerede materialer

Ekstrem skarphed og styrke kendetegner køkkenknivene fra Performance-serien. Hver enkelte kniv smedes af dygtige smedemestre inspireret af mere end 1000 års håndværk. De stolte japanske traditioner kombineret med innovativ teknologi og avancerede materialer skaber forudsætningerne for den ultimative køkkenkniv. Køkkenknive for livet.

 

Certificeret japansk stål

Performance-serien produceres af certificeret japansk stål af højeste kvalitet. Japansk stål har en enestående ydeevne og en hårdhed, som gør det muligt at smede tyndere og skarpere knivblade.

Traditionelle smedeteknikker

Performance-serien er karakteriseret ved smukke florale mønstre i knivbladet. Mønstrene fremtræder som resultat af de 67 lag stål. En smedeteknik inspireret af de legendariske samuraisværd.

Mineralsammensætning

Et højt indhold af carbon og kobolt gør stålet ekstremt stærkt, holdbart og hårdt. Chrom og molybdæn modvirker korrosion og kemisk påvirkning. Resultatet er enestående skarphed og holdbarhed.

Skæftematerialer

Skæfterne i Performance-serien er udført i G10. G10 er et avanceret kompositmateriale produceret af mange lag glasfiber og harpiks, som gør materialet ekstremt stærkt, hygiejnisk og holdbart.