Bedre værktøjer til bedre madlavning

Vi er på en mission om at lave veldesignede køkkenværktøjer, der omhyggeligt hæver standarderne for, hvad du laver mad med. Frøet til Gastrotools blev plantet i køkkenet blandt venner og familie med en dyb passion for madlavning. Nu er vores mission at inspirere andre til at skabe deres egne hjemmelavede minder.

Lavet til hverdagen, bygget til hele livet

Vores køkkenredskaber udgør hjemmekokkens essentielle værktøjskasse.

Alle produkter er optimeret til ydeevne, lavet af holdbare materialer og omhyggeligt designet i Danmark.

Udforsk køkkenværktøj

En ærlig prismodel

Ved at fjerne detailmellemhandlere og sælge direkte til kunder online, er vi i stand til at tilbyde utrolige køkkenredskaber til ærlige priser.

Se vores udvalg

Gastrotools x JunkFood

Mad med mening

JunkFood er et initiativ skabt for at hjælpe samfundets mest udsatte med varme, nærede og velsmagende måltider i hverdagen.

Vi er stolte af, at donere køkkenværktøj til kokkene, som hver dag leverer over 300 måltider til gadens folk.

Læs mere om projektet

Gastrotools er en dansk virksomhed med rødder i København. Bag virksomheden står tre ildsjæle og gamle venner, som i 2016 satte sig for at udvikle en serie af køkkenværktøj ud fra et hovedkriterie - det skal holde hele livet.

Vi mener, at køkkenværktøj er værktøj - at det skal udføre en funktion til perfektion. Men vi mener også, at det skal støtte op om og bidrage til glæden ved at gå i køkkenet hver dag. Med udgangspunkt i avancerede materialer og smedeteknikker, har vi skabt en køkkenkniv, som både byder på æstetisk skønhed og ekstrem skarphed. Uden at gå på kompromis med balance, slidstyrke og ergonomi.

Det er køkkenknive for livet.

Men tanken er også, at dine køkkenknive skal være til at betale. Vores køkkenknive smedes af enestående stål. Vi har skåret unødvendige mellemled fra, og derfor kan vi tilbyde en exceptionel kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Vores udvalg af køkkenværktøj er skåret helt ind til benet. Vi udbyder et smalt sortiment af køkkenknive og køkkenværktøj i et tidsløst og elegant design - smedet af stål med en unik mineralsammensætning. Køkkenknive du kan have glæde af resten af livet.

Alle vores køkkenknive er udviklet som værktøj. Dine køkkenknive skal arbejde for dig, når du laver mad. Det sikrer vi, ved at tage udgangspunkt i ståltyper og skæftematerialer med ekstrem hårdhed og styrke.

Idéen bag Den ultimative køkkenkniv er egentlig enkel. Det handler i sin enkelthed om at skabe et værktøj, en køkkenkniv, som kombinerer æstetisk skønhed og funktionalitet. Men forud for udviklingen går en lang og kompleks proces, som skal sikre optimal ergonomi, balance og skarphed - i én pakke.

Vi er ikke alene om entusiasmen om det ultimative skæreværktøj. En lang række professionelle danske kokke og madentusiaster har allerede gjort køkkenknivene fra Gastrotools til fast inventar. Det gælder også den 1-stjernede Michelinrestaurant Søllerød Kro.

Dine køkkenknive skal mærkes i dine hænder

Vores arbejde slutter ikke ved det gode køkkenværktøj. Vi stræber altid efter at tilbyde kundeservice, som lever op til kvaliteten af vores køkkengrej.

Køkkenkniven er et redskab, som du skal arbejde med hver dag. Det er helt essentielt, at du bliver glad for dine nye køkkenknive. Derfor giver dig altid 100% tilfredshedsgaranti på dit køb.

Skulle køkkenknivene mod forventning ikke leve op til dine forventninger, når du har prøvet dem første gang, sender du dem bare retur - vi betaler fragten.


Du kan altid kontakte os, hvis du har spørgsmål eller feedback.