Gratis levering 1-3 hverdage | 100 dages returret

Miljø og CSR-politik

Hos Gastrotools har vi forståelse og respekt for de resurser, som er tilgængelige. Med respekt for fremtidige generationers velbefindende gør vi vores bedste for ikke på nogen måde at skabe unødig belastning for miljøet.
På denne side kan du læse vores helt konkrete miljøvenlige tiltag i virksomheden:

Miljøvenligt skæftemateriale
Alle skæfterne på vores køkkenknive fremstilles af 100% bæredygtigt G10-komposit med et indhold af harpiks. G10-komposit er ekstremt hygiejnisk, smukt og komfortabelt. Men udover disse skønne egenskaber er vi stolte over at kunne sige, at skæfterne fremstilles med respekt og omsorg for naturen.

FSC-mærket emballage
Når du bestiller hos os, sender vi altid dit køkkengrej i en FSC-mærket papkasse. Du finder FSC-mærket på produkter af træ og papir, som du kan købe med god samvittighed. Det kan du, fordi der i en FSC-skov ikke bliver fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere. Samtidig er FSC en sikkerhed for, at dyr og planteliv bliver beskyttet, og at de mennesker, der arbejder i skoven, er uddannede og får ordentlig sikkerhedsudstyr og løn.

PPA pakketape og pakkefyld fra danske skove
Alle pakke lukkes forsvarligt med pakketape fremstillet af PPA-plast - den mest miljøvenlige type pakketape. Det giver både en tryg indpakning og skåner miljøet. Vores pakkefyld (træuld) er fremstillet på en bæredygtig jysk gård og består udelukkende af træspåner fra danske træer. Det betyder helt konkret, at produktionen lever op til danske standarder for miljø og bæredygtighed.

Minimale tryksager sikrer lave priser og skåner miljøet
Vi stræber altid efter at levere den bedste kvalitet til Danmarks bedste priser. Det betyder også at vi har skåret unødvendige tryksager og reklameartikler fra - sådan sikrer vi lave priser og skåner miljøet. De tryksager vi anvender fremstilles hos nøje udvalgte samarbejdspartnere, som deler samme ambitioner om miljø og bæredygtighed som os selv.

Du skal acceptere vores handelsbetingelser, før du kan gå videre

Du har endnu ikke accepteret Handelsbetingelserne. Dette er nødvendigt, før du kan fortsætte.