Wagyu Tomahawk - Gastrotools.dk

Wagyu Tomahawk

- Jacob Jørgsholm

Her viser Jacob Jørgsholm, hvordan du skal tilberede en Tomahawk af Australsk Wagyu - en ekstraordinær Ribeye-udskæring, hvor benet stadig sidder på. Udskæringen her i videoen har en MBS-graduering på 8-9, hvilket giver en utrolig smag og mørhed. En smagsoplevelse, som med garanti vil blæse dine gæster bagover.

Fremgangsmetode

Tag kødet ud og lad det opnå stuetemperatur - gerne 30-60 min, før den skal tilberedes. 

Varm en pande godt op og giv kødet en god stegeskorpe.

Tilsæt evt. lidt rosmarin / timian og hvidløg sammen med en god ske wagyu-fedt eller smør. 

Når du har lavet en god stegeskorpe sættes tomahawken i ovnen ved 200-210 grader varmluft i 5-10 minutter til den har en kernetemperatur i starten af 40'erne.

Jacob Jørgsholm tager den typisk ud ved 42 grader og lader den hvile til 48-50 grader. 

Velbekomme!

Anbefalede redskaber

← Ældre indlæg Nyere indlæg →

Opskrifter

RSS

Kartoffelblinis med urtecreme og rogn

Siden optagelsen af denne video har fiskeriministeren udmeldt et forbud mod målrettet fiskeri efter stenbideren i 2025. For at støtte bestanden af stenbidere anbefaler Adam...

Læs mere

Ceviche af torsk med urteolie

Se opskriften her Ingredienser 4 personer 200 gram torsk (50 gram torsk pr. person) 1 lille fed hvidløg Saften af 2 citroner, 1 lime en...

Læs mere

Modtag tips & tricks direkte i din indbakke