Guides

Seneste

Michelin-kokke sværger til 5-ply: Her er hvorfor

Michelin-kokke sværger til 5-ply: Her er hvorfor

 Er du træt af mad, der brænder på? Og frustreret over at udskifte dine nonstick-pander år efter år? Det kan være en udfordring at finde...

Læs mere
Carbonstål vs. 5-ply rustfrit stål - Guide til stegepander

Carbonstål vs. 5-ply rustfrit stål - Guide til stegepander

Hvad er forskellen mellem carbonstål og kogegrej i 5-ply?Her er de vigtigste forskelle. Hvis du har arbejdet i et professionelt køkken - eller bare et veludstyret...

Læs mere
7 grunde til, at vælge gryder og pander i 5-ply

7 grunde til, at vælge gryder og pander i 5-ply

I professionelle køkkener sværger de til rustfrit stål konstrueret i 5 lag - med en kerne af aluminium.  Og vi synes det er synd, at...

Læs mere
Bag designet og produktionen: Gryder og pander i rustfrit stål

Bag designet og produktionen: Gryder og pander i rustfrit stål

Kogegrej i rustfrit stål har altid været førende i det professionelle køkken - og det er der en helt særlig årsag til.  Denne konstruktion er...

Læs mere
Stegepande i carbonstål: Den bedste pande til udendørs madlavning

Stegepande i carbonstål: Den bedste pande til udendørs madlavning

Noget af det bedste vi ved i de varme sommermåneder er udendørs madlavning - og gerne over åben ild. Uanset om du sidder i gården,...

Læs mere
Er carbonstålpander sikre at lave mad på? - Gastrotools.dk

Er carbonstålpander sikre at lave mad på?

Carbonstålpander er ikke bare sikre nok til at lave mad på - du kan i princippet spise direkte af carbonstål. Sikkerhed og sundhed er vigtigt...

Læs mere
Hvad er carbonstål? - Gastrotools.dk

Hvad er carbonstål?

Carbonstål - også kendt som pladejern, jern, kulstål og kulstofstål - er et fantastisk materiale til stegepander. Gennem en periode, har carbonstålpander været glemt til...

Læs mere
Støbejern vs. nonstick: 5 forskelle som du skal kende

Støbejern vs. nonstick: 5 forskelle som du skal kende

I mange år har emaljeret støbejern og nonstick med teflon-belægning været blandt de foretrukne valg for både professionelle- og hjemmekokke. I den seneste tid har...

Læs mere
Jernpander vs. Nonstick-pander: 8 forskelle - Gastrotools.dk

Carbonstål vs. Nonstick-pander: 8 forskelle

Jernpander (eller carbonstålpander) har længe været populære blandt professionelle, og i dag har flere hjemmekokke også fået øjnene op for de fantastiske stegepander i carbonstål,...

Læs mere
  • 1
  • 2
  • 3