Grej
Seneste
Michelin-kokke sværger til 5-ply: Her er hvorfor
Er du træt af mad, der brænder på? Og frustreret over at udskifte dine nonstick-pander år efter år? Det kan være en udfordring at finde...
Carbonstål vs. 5-ply rustfrit stål - Guide til stegepander
Hvad er forskellen mellem carbonstål og kogegrej i 5-ply?Her er de vigtigste forskelle. Hvis du har arbejdet i et professionelt køkken - eller bare et veludstyret...
7 grunde til, at vælge gryder og pander i 5-ply
I professionelle køkkener sværger de til rustfrit stål konstrueret i 5 lag - med en kerne af aluminium. Og vi synes det er synd, at...
Bag designet og produktionen: Gryder og pander i rustfrit stål
Kogegrej i rustfrit stål har altid været førende i det professionelle køkken - og det er der en helt særlig årsag til. Denne konstruktion er...
Stegepande i carbonstål: Den bedste pande til udendørs madlavning
Noget af det bedste vi ved i de varme sommermåneder er udendørs madlavning - og gerne over åben ild. Uanset om du sidder i gården,...
Er carbonstålpander sikre at lave mad på?
Carbonstålpander er ikke bare sikre nok til at lave mad på - du kan i princippet spise direkte af carbonstål. Sikkerhed og sundhed er vigtigt...
Hvad er carbonstål?
Carbonstål - også kendt som pladejern, jern, kulstål og kulstofstål - er et fantastisk materiale til stegepander. Gennem en periode, har carbonstålpander været glemt til...
Støbejern vs. nonstick: 5 forskelle som du skal kende
I mange år har emaljeret støbejern og nonstick med teflon-belægning været blandt de foretrukne valg for både professionelle- og hjemmekokke. I den seneste tid har...
Carbonstål vs. Nonstick-pander: 8 forskelle
Jernpander (eller carbonstålpander) har længe været populære blandt professionelle, og i dag har flere hjemmekokke også fået øjnene op for de fantastiske stegepander i carbonstål,...