Julegaveidéer - 3 gaver til madelskeren

Juleaften er en helt særlig aften. Der kommer det lækreste julemad på bordet i form af andesteg, kartofler af forskellige slags, rødkål, flæskesteg, sauce og andre lækkerier, og der bliver lagt masser af gaver under det smukke juletræ. Forud for den store aften skal der dog lige styr på sidstnævnte, gaverne. Mangler du gode julegave idéer, så læs med herunder. Vi kommer nemlig med gode gaveidéer til både din far, mor, søster og andre familiemedlemmer.

Du finder de bedste julegave idéer hos Gastrotools

Juletiden kan hurtigt blive en hektisk affære, hvis du skal bruge mange af dine vågne timer på at finde de helt rigtige julegaver til dine nærmeste. Det behøver dog slet ikke at være hektisk eller tidskrævende at få styr på julegaverne. Du kan nemlig finde mange af julegaverne hos Gastrotools – vi byder på en masse skønne køkkenredskaber til det danske køkken.

Hvad end du vil glæde modtageren med en ny stegepande, en god køkkenkniv, et slidstærkt skærebræt eller noget helt fjerde, så finder du det hos os. Find flere julegave idéer nedenfor.

Gaveidé 1: Et blødt læderforklæde i 100% full grain kolæder

Når det kommer til udstyr i køkkenet ser mange på knive, skærebrædder og kogegrej som værende nogle af de mest essentielle værktøjer. Det passer også langt hen af vejen, men et ofte overset og undervurderet redskab er forklædet. Det er en uundgåeligt del af madlavningen, at der vil blive spildt lidt her og der. I særlig grad når det kommer til stege- og kogeopgaver er det underordnet at få mad på tøjet, om end det er fedtstof, sauce eller pastavand.

Vores læderforklæde tjener dog flere formål end bare at holde dit tøj rent. Udover at se stilet ud med et forklæde i smudsafvisende læder, så har læderforklædet også lommer foran så du kan effektivisere din madlavning ved at give dig mulighed for at have dine mest essentielle køkkenredskaber lige ved hånden, når du har allermest behov for dem. Det kunne eksempelvis være en madpincet til anretning. Læderforklædet kommer i både brun og sort. 

- Find vores læderforklæde her

Gaveidé 2: En kokkekniv med høj skarphed og præcision

Skal du glæde en person, der elsker at lave mad, så vil en professionel kokkekniv med høj skarphed og præcision være en god gaveidé. Til dette formål er vores Gyuto kokkekniv et perfekt valg. Denne kokkekniv er vores mest populære kniv og det er med god grund. Det er en utrolig universel kniv, som vil være et veloplagt værktøj til stort set alle skære- og snitteopgaver.  

Netop sådanne brødknive forhandler vi. Hvis gavebudgettet ikke er opbrugt, så kan du evt. også give et skærebræt. 

- Find vores Gyuto Kokkekniv og andre køkkenknive her

Gaveidé 3: En stegepande for livet

Endnu et essentielt værktøj i madlavningen er en god stegepande. 

De fleste ejer allerede en eller flere stegepander, som fast inventar i køkkenet. Når det kommer til stegepande er der langt mellem varerne. For de fleste er en stegepande et brugsprodukt, som holder et år eller to, før det udskiftes for et nyt. 

Vi har designet en stegepande i carbonstål er lavet til at holde hele livet. Når du bruger jernpanden vil den opbygge en naturlig non-stick overflade, helt uden kemikalier. 

- Find vores stegepande i carbonstål og andre pander her

Se gaveidéerne her

← Ældre indlæg