Hvilken størrelse skærebræt skal du vælge?

Hvilken størrelse skærebræt skal du vælge?

Når du skal vælge et skærebræt, er det vigtigt at overveje størrelsen. Vores franske skærebrætter produceres i tre alsidige størrelser, som kan bruges til forskellige formål. 

Udover snitte- og hakkearbejdet kan brætterne også bruges til servering.

Læs videre, og se vores bud på, hvordan du kan bruge de forskellige størrelser.

Det lille skærebræt

Det lille skærebræt er perfekt til mindre snitte- og hakkeopgaver i køkkenet. Skal du hurtigt flække og finthakke en chili eller et hvidløgsfed? Eller måske et æble som skal skæres i både? Det lille skærebræt er rummeligt nok til alle dine små snitteopgaver. 

Men vi er særligt vilde med at bruge det lille skærebræt til servering - enten ved morgenbordet med en lille croissant og en kop kaffe, som smørebræt eller måske en lille anretning af smørrebrød. 

Det lille bræt er vores favorit til små snitteopgaver eller servering til 1-2 personer.

Mellem skærebræt

Vores mellemstore skærebræt er super alsidigt både som serveringsbræt og skærebræt. Her har du både plads til at snitte grønt og servere til lidt flere personer. 

Brættet er perfekt som oste- eller tapasbræt til deling - eller når du arbejder i køkkenet og hurtigt skal snitte et løg eller et par gulerødder. 

Det store skærebræt

Vores største skærebræt er perfekt til større selskaber - det store bræt med charcuterie, tapas, oste eller bare grillet grønt til deling. Men den store flade gør samtidig brættet til det mest oplagte, når du snitter grønt i køkkenet.

Du får nemlig en stor flade, hvor der både er plads til at snitte, samtidig med at du har plads til at rykke det snittede emne til siden på brættet. Med andre ord; du har god arbejdsplads. 

Hvis du ofte arbejder med grøntsager eller blot laver mad dagligt, så anbefaler vi klart det store skærebræt, som den perfekte base for dit snittearbejde i køkkenet.

Og elsker du samtidig at servere for venner og familie, så er det helt oplagt. 

Men hvis du spørger os, så skal du have flere forskellige størrelser, så du er klædt på til enhver anledning - og samtidig kan anrette på flere brætter samtidig.

Hver størrelse er designet til at imødekomme forskellige behov i køkkenet. Med alle tre størrelser ved hånden har du den rette størrelse til enhver opgave, og det gør det nemmere at bevare orden og god hygiejne i køkkenet.

Læs også: 5 grunde til at vælge et skærebræt i egetræ

Komplet pakke med alle tre skærebrætter og en gratis Wood Balm til pleje

Med skærebrætter i alle tre størrelser vil du have de perfekte skærebrætter til enhver opgave og samtidig mulighed for at lave smukke og matchende serveringer. Når du bestiller alle tre skærebrætter, så får du samtidig en gratis plejende Wood Balm med - en blanding af plejende træolie og naturlig bivoks fra Frankrig. 

The Oak Collar er et samarbejde med familien Cardenau og en gammel fransk træproducent med mere end 100 års ekspertise og erfaring med traditionelle skærebrætter. Skærebrætter udarbejdes i fransk egetræ, som er kendt for sin høje kvalitet og naturlige antibakterielle egenskaber. 

Læs mere om produktionen af vores skærebrætter her →

← Ældre indlæg Nyere indlæg →

Guides

RSS
3 ting du kan lave på dit bagestål

3 ting du kan lave på dit bagestål

Mangler du inspiration til, hvad du skal lave på dit bagestål?  Her viser vores 3 ynglingsopskifter til dit bagestål - med en ekstra bonus nederst i...

Læs mere
Sådan giver du dit bagestål seasoning

Sådan giver du dit bagestål seasoning

Med et bagestål kan du skabe profesionelle bageresultater i din egen ovn. Bagestålet holder hele livet, men for konsistente resultater er det vigtigt, at du får...

Læs mere

Modtog tips & trick direkte i din indbakke