The Oak Collab - Gastrotools & Cardenau

Med fokus på kvalitet, håndværk og passion for gastronomi er Gastrotools og Cardenau gået sammen i et collab, hvor de har skabt en unik serie af skærebrætter i 100% fransk egetræ.
Dette blogindlæg dykker ned i samarbejdet og hvad der gør skærebrætterne unikke. 

Enestående skærebrætter

Samarbejdet mellem Gastrotools og Cardenau begyndte med en fælles vision om at levere produkter af højeste kvalitet til hjemmekokke såvel som professionelle køkkener. Resultatet er franske skærebrætter i højeste kvalitet.
Brætterne er produceret i 100% fransk egetræ, der er kendt for sin høje kvalitet og holdbarhed. Den langsomtvoksende egetræssort fra Jura sikrer ikke blot det æstetiske udtryk i brætterne, men også en enestående funktionalitet.

Mødet mellem franske traditioner og nordisk minimalisme

Skærebrætterne fra Gastrotools og Cardenau er et smukt sammensurium af franske traditioner og nordisk minimalisme. Inspireret af det bedste fra begge verdener er skærebrætternes design en perfekt balance mellem tidløs elegance og moderne æstetik. Det enkle og rene udtryk gør, at dette er meget mere end blot et skærebræt. De kan nemlig også bruges som smukke serveringsbrætter, som vil imponere gæsterne.

Læs også: 5 grunde til at vælge et skærebræt i egetræ

En fælles passion for madlavning og kvalitet

Samarbejdet mellem Gastrotools og Cardenau er bygget på deres fælles passion for madlavning og sans for kvalitet. Francis Cardenau, med sin baggrund som fransk Michelin-kok fra øverste hylde, har bidraget med sin ekspertise og indsigt i behovene hos professionelle kokke og madentusiaster. Samtidig er skærebrætterne produceret i en lille by syd for Lyon hos en producent med mere end 100 års håndværkserfaring.

Resultatet er et kvalitetsskærebræt i egetræ, som både egner sig til den passionerede hjemmekok, men også til det professionelle køkken.

Gastrotools og Cardenau er stolte over at præsentere deres samarbejde og den ekstraordinære kollektion af skærebrætter i 100% fransk egetræ.
Uanset om du er en professionel kok eller bare en entusiastisk madelsker, vil disse skærebrætter være en smuk og funktionel tilføjelse til dit køkken. 

Opdag forskellen, oplev håndværket og lad dig inspirere af de franske smukke skærebrætter. 

Læs også: Hvilken størrelse skærebræt skal du vælge? Det kan størrelserne bruges til

← Ældre indlæg Nyere indlæg →