Gratis levering til døren 1-3 hverdage

VIDEOOPSKRIFT: Thomas Rodes Juleand

Opskriften præsenteres i samarbejde med Thomas Rode & Rigtigmad.dk

Her er Thomas Rodes alternativ til den klassiske juleand. Delikate rosastegte andebryster og sprødstegte lår med en smagfuld andesauce uden mel og margarine. Anden fyldes med græskar, æble, rødløg, svesker og abrikoser. Det hele med et hint af citronskal, appelsinskal og varme krydderier.

ØKOLOGISK DANSK LANDAND

Vi anbefaler, at du køber en god økologisk dansk landand. Her i opskriften bruger vi denne økologiske danske landand fra Rigtigmad.dk - din sikkerhed for 100% naturlige råvarer, dyrevelfærd, bæredygtighed - og ikke mindst fantastiske smagsoplevelser.

Hele opskriften med fremgangsmåde og ingrediensliste finder du hos Rigtigmad.dk.

THOMAS RODE ANVENDER DISSE KØKKENKNIVE TIL FORMÅLET:

FORSKÆRERKNIV - Perfekt til at klargøre anden. Fjern nemt vingespidser og hals. Når anden er færdigstegt skæres bryst og lår ud med forskærerknivens slanke og skarpe blad.

GYUTO KOKKEKNIV (Alternativt: Santoku el. Nakiri): En kokkekniv med et bredt blad er ideel til at snitte grøntsagerne i opskriften. Græskar, løg og æbler skæres nemt og sikkert i mundrette størrelser med det brede knivblad. Brug også bagsiden af den store kokkekniv til at knuse krydderier.

UTILITYKNIV (el. urtekniv): Brug en lille skarp kniv til at ridse andeskindet. Så får du sprødt skind og mulighed for at krydre anden godt.

God fornøjelse - og velbekomme.

← Ældre indlæg Nyere indlæg →


Kommentar


 • Hejsa

  Og tak til Thomas for en god fremvisning af tilberedning af and 🦆 Den ser lækker ud. Må absolut prøve opskriften – også mht til saucen. Det vækkede min nysgerrighed at man kan jævne den med løgene

  Jeg kunne godt tænke mig at vide hvor raspen som Thomas bruger til revet skal af appelsin og citron samt kanelen osv er fra. Den var dælme effektiv 👏🏻

  Mvh
  &
  god 🎄 Jul

  Anja

  Anja d.

Skriv en kommentar

Bemærk, kommentarer skal godkendes, før de bliver synlige på webshoppen.