Forventet restock på alle knive i slutning af januar

5 fede julegaver til gastronomen

Hvert år oplever vi en enorm efterspørgsel på vores køkkenknive i november og december. Mange danskere - både professionelle kokke, køkkenentusiaster & de som blot er i køkkenet en gang i mellem - sætter stor pris på gode køkkenknive. En god køkkenkniv af japansk stål er en fantastisk julegave, som alle kan bruge - og som vil følge modtageren resten af livet, hvis den passes på.

Derfor har vi lavet en liste over nogle af de produkter, vi solgte allerflest af sidste år op til jul - og vi har noget til ethvert budget.

Den store julegave 🎁 - "The Ultimate Collection", pris: 4.999,00 DKK

"The Ultimate Collection" består af alle vores køkkenknive og et keramisk strygestål til optimal vedligeholdelse. Dette knivsæt indeholder køkkenknive til enhver situation, og vil få selv den mest garvede køkkenentusiast til at klappe i hænderne. Knivsættet er vores dyreste produkt, men også det, hvor du får allermest for pengene. Og så får du samtidig et helt fantastisk sæt køkkenknive i japansk stål, som vil glæde modtageren resten af livet.

Køb "The Ultimate Collection" her.

Den mellemstore julegave 🎁 - "The Essential Collection", pris: 1.999,00 DKK

 

"The Essential Collection" er et knivsæt bestående af vores tre mest populære køkkenknive. Det er ikke så mærkeligt, at netop disse tre knive er populære - de er nemlig også helt essentielle for ethvert velekviperet køkken. Her får du en Gyuto kokkekniv, Santoku kokkekniv og en utilitykniv, som ruster dig på til langt de fleste skæreopgaver i køkkenet - store som små. Kød, fisk, grønt, urter - det hele klares nemt med "The Essential Collection".

Køb "The Essential Collection" her.

Den mellemstore julegave nr. 2 🎁 - Santoku kokkekniv, pris: 999,00 DKK

Santoku kokkekniven er en af vores absolut mest populære køkkenknive. Denne var blandt de første knive, som blev udsolgt sidste år i december. Og det er ikke uden grund. Udover at være enormt smuk er denne kokkekniv ekstremt funktionel. Skal du nøjes med en enkelt køkkenkniv bør du vælge denne. Med sit 18 cm lange blad med luftskær kan du bruge denne kniv til næsten alle tænkelige skæreopgaver i køkkenet - kød, grønt og friske krydderurter. En flot gave, som alle bør have i køkkenet.

Køb Santoku kokkekniven her.

Den lille julegave 🎁 - Urtekniv, pris: 399,00 DKK

Urtekniven er den måske mest undervurderede og oversete køkkenkniv. Urtekniven er en af de mest anvendelige og vigtige knive i køkkenet. Kniven bruges til alle præcisionskrævende skæreopgaver og til snitning af mindre objekter. Arbejd både med urtekniven i hånden og på skærebrættet. Uanset hvad, bør dit køkken ikke være foruden dette lille vidunder.

Køb urtekniven her.

Valgfrihedens gave 🎁 - Gavekort, pris: fra 100,00 DKK

Er du i tvivl om, hvilken/hvilke køkkenknive du skal købe? Giv valgfrihedens gave med et gavekort til Gastrotools. Så kan gavemodtageren selv vælge præcis de køkkenknive, han/hun ønsker.

Køb et gavekort her

Udover ovenfor nævnte gaveidéer har vi et bredt udvalg af slibegrej og køkkenknive til en række forskellige formål. Alle køkkenknive smedes af japansk stål inspireret af mere end 1000 års håndværk. Fandt du ikke hvad du ledte efter ovenfor, kan du kigge blandt resten af vores produkter. En god køkkenkniv er en fantastisk gave, som modtageren vil få glæde af resten af livet.

Find din julegave her.

← Ældre indlæg Nyere indlæg →Skriv en kommentar

Bemærk, kommentarer skal godkendes, før de bliver synlige på webshoppen.