✓ Gratis levering på alle ordrer

Quick-Guide: Sådan skal du holde på kniven

"The pinch grip"

Når først du har lært "the pinch grip", håber vi på, at du vil hjælpe os med at dele denne teknik, så endnu flere danskere kan få styr på knivhåndteringen. Mange bruger nemlig det såkaldte "hammer grip".

 

Knivhåndtering japansk køkkenkniv

"The hammer grip"

Det er udmærket at benytter "the hammer grip", men grebet har sine begrænsninger. Du mister en del af kontrollen over kniven, fordi selve skærebevægelsen faktisk hovedsageligt kommer fra dit håndled, som her er meget langt fra knivbladet.

Brug i stedet "the pinch grip": tag fat i knivbladet med tommel og pegefinger lige foran bolsteren (der hvor skæfte og knivblad mødes). Brug eventuelt også langefingeren på knivbladet.

Knivhåndtering japansk køkkenkniv

The pinch grip

Bruger du denne teknik, vil du opleve, at du får langt mere kontrol, når du arbejder i køkkenet. Du får større bevægelighed, fordi dine fingre nu kan bidrage til skærebevægelsen, og kniven skal gerne føles som en forlængelse af din arm.

Kombiner dette greb med en skarp kniv, og så er du godt kørende!

← Ældre indlæg Nyere indlæg →



Skriv en kommentar

Bemærk, kommentarer skal godkendes, før de bliver synlige på webshoppen.