Bemærk - forlænget leveringstid grundet enorm efterspørgsel

Derfor er japansk stål skarpest

Er du i tvivl om forskellen på VG10-stål og det stål, som de fleste vestlige knive fremstilles af? Vi guider dig!

De fleste køkkenknive fremstilles af et stykke stål, som typisk har en hårdhed på omkring 54-55 HRC på Rockwell-skalaen.

VG10 kernestål

Køkkenknive af VG10-stål er blevet meget populære, fordi de kræver mindre vedligeholdelse end andre japanske ståltyper grundet dets rustfri egenskaber. Med en køkkenkniv af VG10-stål skal du ikke bekymre dig for, om kniven bliver sløv eller rusten. 
Knivene har typisk en hårdhed på 60-62 HRC på Rockwell-skalaen og er således markant skarpere end typiske køkkenknive.

Vores anbefaling

Leder du efter en køkkenkniv, som er robust, skarp og kræver minimal vedligeholdelse, så se vores udvalg af japanske køkkenknive. Med sådan en kniv får du meget for pengene.

← Ældre indlæg Nyere indlæg →



Skriv en kommentar

Bemærk, kommentarer skal godkendes, før de bliver synlige på webshoppen.